Dilovası üzerine sosyal medya hesabında canlı yayınlar çekerek gündem oluşturan Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay geçtiğimiz gün İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ile gerçekleştirdiği canlı yayın ile yine gündem belirlediler.

4 bölüm ile haberleştirdiğimiz canlı yayının üçüncü bölümünde Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay ile İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, gazetemiz 41havadis.com'un 10 Mayıs 2022 tarihinde ''Hamza Şayir bunu da yaptı!'' başlıklı haberimizi gündeme tekrar getirdi.

Konu özelikle reklam içerikli hediye dağıtımı olunca bonkörlükte sınır tanımayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kesenin azını öyle bir açtı ki görenler  'bu kadarı da pes artık' dedi..

Başkan Şayir, kendi adını ön plana çıkartan reklam çalışmalarıyla adından söz ettirmek için Dilovası Belediyesinin parası ile  bu sefer karşımıza kendisine ait fotoğraflarını puzzle yaptırarak ilçedeki çocuklara hediye etti.

''HİZMET EDİN, HALK SİZİ TANIR''

Konu hakkında yorumlarda bulunan Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay '' Genç bir kardeşimize bir puzze uzatmış ve Dilovamızın küçük sakini ile karşılaltık, sohbet ettik. Kendisine puzzle hediye ettik... Bakalım Hamza abisini ne kadar tanıyor.. diye kendi sosyal medya sayfasında da paylaştığı bir puzzele hediye ediyor. Dilovasında herkes kendisini çok iyi tanıyor. Kendisini tanıtmak için kendi resminizi bastırıp milyonlarca para harcayarak kendi reklamınızı yapmanıza gerek yok. Kendinizi tanıtmak istiyorsanız Dilovasına hizmet edin halk sizi tanır'' diyerek tepki gösterdi..

Bu hediyeyi görenler, Başkan Şayir’e “bu kadarı da pes artık” yorumlarında bulurken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bu çalışma ile kendi yüzüyle çocuklara neyi öğretmeye çalışıyor? sorusunu akıllara getirdi..

 

(Şehit İlimdar Atasoy Parkı ne zaman ve kim tarafından Polisan'a verildi? - Bölüm 1 haberi için tıklayın)

(Dilovası'nda 41 dönümlük arazi nasıl satıldı? - Bölüm 2 haber için tıklayın)

(Hamza Şayir'in reklam çılgınlığı? Bunuda yaptı! - Bölüm 3 haber için tıklayın)

 

Dilovası Belediyesi 2021 Yılının bütçesini nereye harcadı? Yarın Salı günü (17/05/2022)'de 41havadis.com'da