2003 yılında Gebze’ye Merkez Hastanesi’ni kazandıran Dr. Hakan Höbek, sağlık yatırımlarına bir yenisini daha eklemenin gururu ve heyecanı içinde. Dr. Hakan Höbek, bugün Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bulunan Merkez Prime Hastanesi’nin tanıtımını gerçekleştirdi. 27 bin metrekarede 14 katı bulunan hastanede 150 yatak kapasitesi bulunuyor. 60 poliklinik bulunan binada 1,5 Tesla Mr Cihazı ile ileri teknoloji kullanıldı. Başlı başına bir göz hastanesi olabilecek göz polikliniği bulunan hastanede 7 ameliyathane ve 1.400 metrekare spa wellness-fitness alanı var.

15 HAZİRAN’DA HİZMETE BAŞLIYOR

Gebze Merkez Prime Hastanesi 15 Haziran’da “Sağlığın Merkezi açılıyor!” sloganıyla hasta kabulüne başlayacak. Korona virüs nedeniyle açılışı yapılamayan hastanenin, Eylül ayında açılışının yapılması bekleniyor. Tanıtımda sözü alan Merkez Prime Kurucusu ve Başhekimi Dr. Hakan Höbek şu sözleri kaydetti: “Biz 2002 yılında merkez hastanesini açtığımızda hastane seviyemiz üst seviyedeydi. Hasta yoğunluğu çok olduğunda bizim binamız yetmemeye başladı. Gerek hekimlerimizin nitelikleri, gerek sizlerin güveni bizler bugüne taşıdı. Artık sağlık sistemi de insanların beklentileri de değişiyor.

“GÖZ KUSURLARINI DÜZELTEN BEŞİNCİ ALET BİZDE”

Ülkemizin sağlık turizmi ile alakalı planları var. Korona sürecinde gördük ki ülkemiz sağlık sektöründe çok ileri seviyede. Bizde hastanemizin bir katını pandemi katı ilan ederek bu süreçte günde 17 vatandaşımıza hizmet verdik. Şu anda Türkiye’de lazer göz kusurlarını düzelten beş alet var, beşinci bizde. Biz bu hizmetlerin hepsini düşündük, bir emek verilerek burası yapıldı.

“HEKİM SEÇME HAKKINA SAYGI DUYUYORUZ”

Ben 28 yıllık tecrübemle bir hastanın en iyi nasıl hizmet alacağını düşünerek mimarlarla birlikte çalıştık. Kadınlara özel ameliyathanemizle hastaların hekim seçme hakkına ve mahremiyetine saygı duyuyoruz.”