Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr Metin Göklü ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın ortaklığında Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren MEDAR Hastaneleri 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Beytül Kebap’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Talus, “Şehir Hastanesi Kocaeli’de gerçekten geniş ve çok büyük bir hastane yapılıyor. Devlet, bu işi elinden geldiğince çok profesyonel ve güzel yapıyor. Siz işinizi iyi yapmıyorsanız, hekiminiz hastaya iyi bakmıyorsa herkesi etkiler. Herkes gelen hastaya annesine, babasına baktığı gibi bakması lazım” dedi.

MEDAR’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, “16 Ocak’ın Kocaeli için de ayrı önemi var. Çünkü 97 yıl önce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak günü Kocaeli’deki basın mensuplarıyla buluştuğu gün. İlkeli ve seviyeli basın mensuplarıyla beraber yol almanın çok önemi var. Biz 2005 yılından beri basınla beraber hangi doktoru alıyorsak, hangi kurumu kuruyorsak sizinle paylaştık. İyi günümüzde kötü günümüzde beraberdik. Hep, her şeyi sizinle paylaştık. MEDAR’ı da ilk sizinle paylaştık. İyi ki varsınız. İyi ki 15 yıldır süreci sizlerle yönetmişiz. Biz Kocaeli’den çıkan sağlık kurumu olarak ulusal ve uluslararası bu ismi yapabilir miyiz konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık turizminde bir yere geldik. Ulusal manada duyurabilmemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Neticelenmeden bir şey demek istemiyoruz” dedi.

MEDAR Hastanesi, gebze medar hastanesi, medar hastanesi şikayet, medar hastanesi şikayet hattı, Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr Metin Göklü, Nevzat Doğan,