Konak Hastanesi Doktor  Kadrosunu Güçlendirmeye devam ediyor.

Sağlıkta güven ve itibarın adresi olan Konak Hastanesi toplumun tüm kesimlerine kaliteli, güncel ,erişilebilir  sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.  

Şehrimizde sağlıkta marka  olan ve 25 yıllık tecrübeye imza atmış  Konak Hastanesi her geçen gün  doktor kadrosunu  genişletiyor .

İlimizde  bir çok başarıya imza atmış Uzm. Dr   İlker Akpınar , artık Konak Hastanesi  Çocuk Sağlığı ve hastalıkları Polikliniğinde  yoluna devam edecektir.  Hospıtalıum Çamlıca Hastanesi , Dr. Tahsin özbek Hastanesi , Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi  gibi birçok hastanede görev alan Sayın Akpınar , artık Konak Hastanesi’nde hasta kabul etmeye devam edecektir . Özellikle ilimizde önemli bir ihtiyaç olan gece çocuk polikliniği hizmeti Konak Hastanesi’nde başlamıştır. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İlker Akpınar , Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunudur. Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde  uzmanlığını tamamlamıştır. Sayın Akpınar ,’ Konak Hastanesi’nde olmaktan çok mutlu olduğunu ve Konak Hastanesi’nin başarılı ekibi ile birlikte  Kocaeli’nde birçok  başarıya imza atacaklarını ‘ ifade etti Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr . Kazım Gündoğdu yaptığı açıklamada  meslektaşına  başarılar diledi. Gündoğdu ,’  Konak Hastanesi olarak sağlıkta kaliteli , güvenilir , güncel  hizmet vermeye söz verdik  sözümüzü tutuyoruz ‘ dedi.