CHP milletvekili aday adayı Beyhan Korkmaz ülkedeki işsizliklere isyan etti ve tek çıkar yolun CHP iktidarı olduğunu söyledi

 

Dinamik, enerjisi bitmek bilmeyen, çevresinden dolayı her türlü kesime hitap edebilen ve en önemlisi bir eğitimci olan CHP milletvekili aday adayı Beyhan Korkmaz gezilerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Köseköy’de bir kıraathaneyi ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya gelen Korkmaz vatandaşların problemlerini dinledi ve işsizlikle ilgili sorunları anlattı.
 
BİZİM İŞSİZLİĞİMİZ BİZE YETER
CHP milletvekili aday adayı Beyhan Korkmaz, “Bizim işsizliğimiz bize yeter! Açlık sınırında yaşayan milyonları hükümet görmezden geliyor. Memlekette Çin modeli işsizlik almış başını gidiyor. Ucuz işsizlik, yeterince denetlenemeyen iş güvenliği standartları bu ülkede hem katliam hem de zulümdür. Karnı yeterince doymayan vatandaşa işveren, iş beğenmiyor diyor. Öte yandan yanlış dış politikalar sonucu savaştan kaçıp ülkemize gelen vatandaşları karın tokluğuna çalıştırıyor. Vatandaş işi nasıl beğensin? Aldığı maaş yol parasına yetmiyorsa bireyler ya kayıt dışı çalışacak ya da sosyal yardımlardan faydalanacaklardır. Bu da direkt insanları tüketmeye yöneltmektedir” dedi.
 
TEK ÇIKAR YOL CHP
Korkmaz, “İstenen Çin modeli. Bu kölelik sistemi değil de nedir? Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu şubat ayında bir kanun tasarısı sundu meclise. Konusu nedir? Yabancıların ülkemizde, bizim işsizlerimiz dururken çalışması.  Daha önce de bu tür konular gündeme gelmişti. Dönemin başbakanı şimdiki mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından. O dönemde de madenlerde çalıştırılmak üzere iş beğenmeyenler için Afrika’dan insan getirelim demişti. Şimdi soruyorum sizlere iş yok, aş yok millet ne yapacak? Tabi ki merkezi insan odaklı, sevgi odaklı olan CHP’ye oylarını vermeleri gerekecek. Çünkü tek çıkar yolu Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.