ABD merkezli bir teknoloji devi olan 2023 App Store Ödülleri kapsamında, iPhone'lardan MacBook'lara kadar birçok farklı cihazda kullanıcıların beğenisini kazanan uygulamaları sıraladı.

'AllTrails: Hike, Run & Walk.' adlı uygulama, iOS platformunda yılın en iyi uygulaması ödülü kazandı. Bu uygulama, doğa yürüyüşü, sabah koşusu veya bisiklet sürüşü gibi aktiviteler için uygun lokasyonların bulunmasına yardımcı oluyor.

Star Rail adlı fantastik temalı rol alma oyunu, iPhone cihazlarında yılın en iyi oyunu seçildi. Oyunun kaliteli grafikleri ve uzak doğu esintileri birçok kullanıcının ilgisini çekti ve beğenisini kazandı.

Pret-a-Makeup adlı uygulama, 2023 App Store ödüllerinde yer aldı. Bu uygulama, kullanıcıların gerçekçi makyaj çalışmaları yapmalarına yardımcı olmak için birçok şablon sunuyor.

SmartGym adlı uygulama, Apple Watch cihazları için yılın uygulaması seçildi. Bu uygulama, akıllı saat modelinde her türlü spor aktivitesinin takibi için kullanıcıların favori uygulamaları arasında yer alıyor.