Türk Telekom Avea'yı yakın bir zamanda bünyesi altına almıştı.Yapılan bu ortaklık sonrasında Türk telekom'un kampanyalarından Avealılar da yararlanabilecek. Türk Telekom bedava internet kampanyası Avea için nasıl yapılır? Haberimizde konuyla ilgili bilgi bulabilirsiniz.

Son rakamlara göre 37 milyon kullanıcısıyla bir dev haline gelen TürkTelekom, artık gerek internet gerek ise mobil alanında tek marka altında faaliyet göstereceği yeni oluşumunu resmi olarak yaptığı etkinlikte duyurdu. Zaten bu zamana kadar %30 T.C. Hazine Müşteşarlığına, %55 Oler Telekom ve %15 Halka açık hisselere ait Türk Telekom Grubu altında faaliyet gösteren Avea ve TTNET, bu değişimle birlikte tüm hizmetleriyle tek bir çatı altında toplanmış oldular.

Böylelikle Türk Telekom'un bünyesine girmiş olan Avea kullanıcıları bedava internet kampanyasından faydalanabilecek.

 

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası (Avea) Nasıl Yapılır?

Türk Telekom'in mevcut kurumsal abone iseniz, Türk Telekom Çağrı Merkezi'ni (444 0 375) arayarak İşyerim NETLİMİTSİZ Başlangıç veya daha üst paketlere geçebilirsiniz.

Eğer Türk Telekom'in bireysel abone iseniz, firma olduğunuzu belirtir ilgili belgelerinizle birlikte en yakın Türk Telekom Ofisi'ne ya da Türk Telekom Bayii'ne gidip İşyerim NETLİMİTSİZ paketlerine geçişinizi yapabilirsiniz.

Dilerseniz diğer operatördeki hatlarınızı Türk Telekom'a taşıyarak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Eğer halihazırda Türk Telekom kurumsal müşterisi iseniz alacağınız yeni hatlarla kampanyaya dahil olabilirsiniz.