Son haftalarda biraz hızı kesilse de Kocaelispor, BAL’ın en golcü takımlarından biri. 17 maçta rakip ağları tam 40 kez sarsan Yeşil-Siyahlı ekipte gol yükünü üç futbolcu çekiyor. Sinan ile Oğuzhan 10’ar golle takımın en skorer iki ismi. Bu ikiliyi 8 golle Burak Süleyman takip ediyor. 40 golün 28’inde imzası bulunan, başka anlamda gollerin yüzde 70’ini atan bu üçlü arasında kimin fazla gol atacağı konusunda tatlı bir rekabet yaşanıyor. 

OĞUZHAN TÜRKMEN
17 maçın 14’ünde forma giydi. 10 golü 6 maçta 6 farklı takıma attı. Çorlu ve Arnavutköy ağlarını 2 kez havalandırırken, Gebze, Velimeşe, Babaeski, Hereke Yıldız ve Demirspor’a da birer gol attı. Bir penaltı golü var. Diğer 9 golün 4’ünü kafayla attı. 

SİNAN PEKTEMEK
17 maçın tümünde oynadı. 10 golü 9 maçta 7 farklı takıma attı. Lüleburgaz filelerini biri ilk yarı, ikisi ikinci yarı olmak üzere üç kez havalandırdı. Çengelköy’e her iki maçta birer gol attı. Velimeşe, Hereke Yıldız, Arnavutköy, Edirne ve Gebze maçlarını da yine birer golle geçti. Penaltı golü yok. 10 golün 2’sini kafayla attı.

BURAK SÜLEYMAN
17 maçın tamamında oynadı. 8 golü 6 maçta, 6 farklı takıma attı. Babaeski maçını 3 golle geçerken, Gebzespor, Güngören, Arnavutköy, Edirne ve Demirspor maçlarında da rakip ağları birer kez sarstı. Takımın penaltıcısı olarak 4 penaltı golü bulunuyor. Kafayla golü yok.