GENÇLER TÜRKİYE’YE DAMGASINI VURACAK

Programın ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “41 gencimiz burada aldıkları eğitimlerle inşallah ilerleyen dönemde Türkiye’ye damgalarını vuracaklar. Kendilerini geliştirmeleri, geleceğin lideri olmaları noktasında onlara çok güveniyoruz. Proje kapsamında gençlerimizi önemli yöneticiler ve siyasetçilerle bir araya getirdik, onların tecrübelerinden faydalanmaları noktasında onlara yardımcı olduk. Gençlerimizin sadece bu dönemde yanlarında olmadık. Üniversiteyi tercihleri ve üniversite hayatları daha sonrasında iş bulma noktasında da bu gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

KENDİNİ GELİŞTİRMEK ÇOK ÖNEMLİ

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri çok önemli. Belediye olarak altyapı, üstyapı çalışmaları yaparsınız ama o bölgenin insanını geliştirmek kültürel, sosyal anlamada bir şeyler katabilmek çok önemli. Artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir dünyada yaşıyoruz. Bu anlamada Gebze’nin siz gençlere çok ihtiyacı var ve sizlere güveniyoruz” dedi.

EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ GENÇLERİMİZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı selamlama konuşmasında, “Bir ülkede yapılabilecek en büyük çalışma insanına gençliğine yapılacak olan yatırımdır. Bizlerinde en büyük yatırımımız gençlerimiz. Biz çok güzel bir gençliğe sahibiz. İnşallah geleceğin liderleri bu gençler arasından çıkacak. Lider olmak kolay değil önce çok çalışmak lazım ve elini taşın altına koyabilmek te çok önemli” ifadelerini kullandı.

SERTİFİKALAR PROTOKOLDEN

Selamlama konuşmalarının ardından 2016-2017 dönem, 41 Genç 41 Gelecek katılımcı öğrencileri sertifikalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Sertifika ve hediye takdiminin ardından öğrenciler ve protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Köşker, “Her konuda her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi.