Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent meydanında aşure programı düzenlendi. Başkan Köşker, yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Cuma namazı çıkışı gerçekleşen aşure programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve çok sayıda Gebzeli katıldı.
BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Aşure programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bir yıl önce olduğu gibi yine bir aşure programında hep birlikteyiz. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkesin aşure ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.
AŞURE BİRLİK DEMEK
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de konuşmasında aşure ayının birlik ve beraberliği hatırlatması anlamında önemli olduğuna değindi. Kaymakam Güler, “Aşure ayımız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ayının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Etkinliği gerçekleştirdiği için Gebze Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi.
AŞUREYİ PROTOKOL DAĞITTI
Muharrem ayının 10. gününde düzenlenen aşure programına Gebzeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara ilk aşure ikramında ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bulundu. Daha sonra ilçe protokolü Gebzelilere aşure ikramında bulundular. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen aşure programı Gebzelilere aşure dağıtılması ile son buldu.