Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin acil bölümü ölümle sonuçlanan ebola hastalığı virüsü olma ihtimali nedeniyle kapatıldı.
 
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kusma ve yüksek ateş nedeniyle getirilen yabancı  biri  Türk  öteki Mısır uyruklu olduğu belirtilen iki kişi nedeniyle hastanenin acil bölümü kapatıldı. Ebola ihtimalini göz önünde bulunduran hastane yönetimi acil kısıma giriş ve çıkışları durdurdu.  
 
Ayrıntılar Geliyor...
 
 
 
 
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne iki kişi ebola şüphesi nedeniyle tedavi altın alındı. Hastanenin acil kısmı kapatıldı. Hastalar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kusma ve yüksek ateş nedeniyle getirilen yabancı  biri  Türk  öteki Mısır uyruklu olduğu belirtilen iki kişi nedeniyle hastanenin acil bölümü kapatıldı. Ebola ihtimalini göz önünde bulunduran hastane yönetimi acil kısıma giriş ve çıkışları durdurdu. Hastane de tedavi altına alınan Nijerya uyruklu kişinin bir gün önce Türkiye’ye giriş yaptığı bildirildi.

Ebola şüphesi ile tedavi altına alınan hastalar Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kocaeli’nde Ebole virüsü için referans hastane olarak belirlenmişti. Söz konusu  iki kişini  rahatsızlığı ile ilgili olarak incelenini tamamlanmasıyla birlikte  gerekli açıklamanın yapılması bekleniyor.