3’ncü Lig 3’ncü Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençler Birliği, Dersimspor’a Kurban Bayramı’nın son günü Diyarbakır’da konuk olacak. Sarı yeşilliler yeni dersi için tempoyu yoğunlaştırdı. 

 
3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta geride kalan beş maçta bekleneni veremeyen ve üst üstü aldığı üç yenilgiyle ateş hattının hemen bir üst basamağına kadar gerileyen Darıca Gençler Birliği, Dersimspor’un konuğu olacak. Sarı yeşilliler rakibiyle Kurban Bayramı’nın son gününe denk gelen 27 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Diyarbakır Atatürk Stadı’nda konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sonu evindeki Körfez İskenderunspor yenilgisi sonrası morali hayli bozulan Darıca Gençler Birliği zorlu deplasmandan üç puanla dönüp bayramın son saatlerinde de bayram sevinci yaşamak isteyecek. 

TOPARLANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Darıca Gençlerbirliği’nde Başkan Abdullah Örs ve yönetim kurulu alınan kötü sonuçların ardından bir dizi radikal kararlar alırken bireysel hata yapan oyunculara ceza verilmesi kararını aldılar. Başkan Örs ve ekibinin sert yaptırımlar uygulayacağı belirtildi. Darıca Gençler Birliği Başkanı Abdullah Örs, “Kötü gidişat bizim de hoşumuza gitmiyor. Taraftar tepkisinde haklı. Artık kazanmamız gerekiyor. Çok fazla gol yiyor, gol atsak da skoru koruyamıyoruz. Bundan sonra hata yapma lüksümüz olmadığını biliyoruz. Toparlanacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

HİLTON’DA KONAKLAYACAKLAR
Darıca Gençler Birliği’nin Dersimspor ile oynayacağı maçta seyahat programı da belli oldu. Sarı-yeşilli kafile cumartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus’a ait 12.20 uçağıyla Diyarbakır’a hareket edecek. Hilton Otel’de maç saatini bekleyecek olan Darıca Gençler Birliği maçın oynandığı günün akşamı dönüş uçağı olmadığı için maçtan bir gün sonra, pazartesi günü THY’nin 09.50 uçağıyla dönüş yapacak. Pazar günü 15.00’de maçını oynayacak olan sarı-yeşilliler aynı gün dönüş uçağı bulamaması nedeniyle bir gün rötarlı olarak Diyarbakır’dan ayrılacak.