Darıcalılar, yapılan ankette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a yüzde 65 'evet' dedi.
Binlerce insanla birebir görüşen ANAR'ın anketörleri, Darıcalı vatandaşlara çok sayıda sorular sordu. Seçmenlere 'Bu Pazar seçim olsa Şükrü Karabacak’a oy verir misiniz?” şeklinde bir soru yönelten ANAR'ın sonuçları ise çarpıcıydı.  Evet diyenlerin oranı; % 65 Hayır diyenlerin oranı; % 22 Kararsızım diyenlerin oranı; % 13 olarak açıklandı.

'KARABACAK’A OY VERİR MİSİNİZ

Seçimlerden önce AK Parti Genel Merkezi tarafından, ülkenin çeşitli il ve ilçelerinde sık sık yapılan anketlerden bir yenisi Darıca'da yapıldı. Türkiye'nin önde gelen Araştırma şirketlerinden biri olan ANAR, Darıca'da bir anket yaptı. Yaklaşık 6 bin Darıcalı ile birebir görüşen ANAR'ın anketörleri, Darıcalı vatandaşlara 'Bu Pazar seçim olsa Şükrü Karabacak’a oy verir misiniz?' şeklinde bir soru yöneltti. Darıcalı vatandaşlardan Evet diyenlerin oranı; yüzde 65 olurken, Hayır diyenlerin oranı; yüzde 22, Kararsızım diyenlerin oranı ise yüzde % 13 olarak açıklandı.

SON ANKET YÜZDE 65

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde 48 bin 742 yani yüzde 50.1 oy almıştı. 2014 yılında da yapılan anketlerde ortalama yüzde 55 oranında oy çıkan Karabacak'ın yapılan son ankette yüzde 65 gibi ciddi bir yüzde alması ise AK Parti Genel Merkezi'ni sevindirdi.