1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu makamında ağırladı. Farklı saatlerde gerçekleşen, yerel ve genel hizmetlerin ele alındığı ziyarette, 1 Kasım seçimlerinden alınan başarılı sonucun 2023 Türkiye’si için çok önemli bir netice olduğu mesajı verildi.2019’un Çayırova’sıBelediye Başkanlık makamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ı ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu konuk eden başkan Demirci, öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 1 Kasım seçimlerinden alınan sonucun istikrarın sürmesi adına önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Demirci, “Türkiye 1 Kasım seçimlerinde sandığa giderek iradesini yansıttı. 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ve geleceğin yeni Türkiye’sini inşa eden istikrarı seçti. Yerel idareciler olarak bizim de hedeflerimiz var. 2019’un Çayırova’sını inşa etmek, vatandaşlarımızın daha modern ve ferah bir kentte yaşamasını sağlamak. Yatırımlarımız devam ediyor. Başlattığımız projelerimiz de hızla ilerliyor. Belediye olarak yapmamız gereken ne varsa yapıyor, ilçemize değer katacak yatırımları hizmete sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Büyük yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunan başkan Demirci, “İlçemizin eksiği olan her bir projeyi planladık. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa hareket ederek bu yatırımları da Çayırova’lıların hizmetine sunma adına geneliyle, yereliyle koordinasyon içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Türkiye 2023’e İlerliyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile sohbetlerinde 1 Kasım seçimlerini ve sonrasını değerlendiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yeni Türkiye’nin anahtarının 1 Kasım seçimleri olduğunu ve artık büyük Türkiye için çalışmaya başladıklarını dile getirdiler. Milletvekilleri Türkiye’nin bölgesel anlamda yaşadığı sorunların AK Parti iktidarı ile son bulduğunu, ülkenin gerçek gündemine döndüğünü, kısa sürede seçim beyannamesinde yer alan vaatleri gerçekleştireceklerini, gelişime, büyümeye ve ekonomiye hız verildiği bir dönemin içerisine girildiğini ifade ettiler. Yerel ve genel seçimlerden alınan sonuçlarının AK Parti’nin gücünü gösterdiğini dile getiren Çakır ve Katırcıoğlu, hem genelde hem de yerelde hizmetlerin devam edeceğini, Çayırova’nın da bu yatırımlardan faydalanarak sınıf atlayacağını vurguladılar.