AK Parti’de Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs’ta olağanüstü genel kurul kararını açıklamasından sonra, partinin ilimizdeki önemli isimleri ilk kez bu toplantıda bir araya gelecek.

SAAT 09:00’DA BAŞLAYACAK

Derbent Uygulama Oteli’nde sabah 9’da başlayacak toplantıda Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman gibi partinin dikkat çeken milletvekilleri konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da toplantıda bir konuşma yapacak. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan başkanlığında gerçekleşecek eğitim toplantısında ev sahipliğini İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz yapacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çevre belediye başkanları da davetli. İzmit’te 102 mahalle ve köyden teşkilat üyelerine yönelik eğitim toplantısı öğle yemeği ile son bulacak. AK Parti’de 22 Mayıs’ta olağanüstü genel kurul kararı açıklanması ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu genel kurulda aday olmayacağını bildirmesinden sonra partinin ilimizdeki önemli isimlerini bir araya getirecek bu toplantı merakla bekleniyor.