Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Genel Merkez tarafından değerlendirilen “Teşkilat Performans Sistemi”nde eylül ayında da Türkiye’deki en başarılı teşkilat olduklarını açıkladı. 
Teşkilat Performans Sistemi’nde birinciliği kimseye kaptırmayan AK Parti Kocaeli teşkilatının başarısını değerlendiren İl Başkanı Ceyhan, “İlçelerimizin de çalışma desteği bizi birinciliğe abone ediyor” dedi.
 
OTOKONTROL SİSTEMİ
AK Parti Genel Merkez tarafından 2015 yılı itibarıyla devreye sokulan ve teşkilatların performanslarının değerlendirildiği otokontrol sistemi olan Teşkilat Performans Sistemi’nin de  (TPS) birinciliği kimseye kaptırmaya AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Eylül ayında 79, 29 puanla tüm illeri geride bırakarak birinciliği korudu. Başarılarının sırrının tüm teşkilatın uyumlu çalışmasına bağlayan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İlçelerimizin de çalışma desteği bizi birinciliğe abone ediyor.” dedi.  Öte yandan Ceyhan, birinciliği kimseye kaptırmamak için düzenli olarak çalışacaklarını kaydetti. 
DÜZENLİ ÇALIŞACAĞIZ
Teşkilat Performans Sistemi’nin (TPS) bütün teşkilatın yapmış olduğu çalışmaların dijital ortamda toplanması, resimler ve bilgilerle belgelenerek entegre edilmesi olduğunu söyleyen Başkan Ceyhan, “ Danışma meclislerimiz ve yönetim kurulu toplantılarımızı yaptık diyoruz, resimler ve belgelerle taratıp sisteme giriyoruz. TPS’de ki başarımızı ilçelerimizde etkiliyor tabi. Bu başarı Kocaeli’nin şahsına bir başarı değil. Bütün ve uyum içinde çalışmamızın meyvesi. İl Başkanlığı dönemimde sadece 1 ay TPS’de ikinci olduk. İlçelerimizin de çalışma desteği bizi birinciliğe abone ediyor. Bu birincilik başka aylarda değişir mi? Değişebilir ama değişmemesi için düzenli olarak çalışacağız.” ifadelerini kullandı.