AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in aday olmayacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenmişti. Yapılan değerlendirmeler sonucu geçtiğimiz gün Kandıra İlçe Teşkilatı için üç isim belirlenmiş ve Ankara’ya çağırılmıştı. Çağrılan 3 isimden sonra Erol Ölmez ilçe başkan adayı olarak belirlenmişti.

EROL ÖLMEZ ABİMİZ…

Mülakata çağırılan ve aday gösterilmeyen Ayhan Kılıç, sosyal medya hesabından bir yazı yayınladı. Yazısında Bediüzzaman Said Nursi’den alıntı yapan Kılıç, “Her şey kader ile takdir edilmiştir. Kısmetine razı ol ki rahat edesin. AK Parti genel merkezi 7 tane değerli arkadaşımdan Erol Ölmez abimizi aday göstermiştir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine gönülden inanıyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZOR BİR GÖREVDİ

İşte Ayhan Kılıç’ın o açıklaması:“Her şey Kader ile takdir edilmiştir… Kısmetine razı ol ki rahat edesin” Bediüzzaman… 02.04.2002 tarihinde Kurucu ilçe gençlik kolları Başkanı olarak başladığım bu kutlu Davada yaptığım istişareler sonucunda “Bir işin Vakti gelmişse geri durmayacaksın” nasihatı ile İlçe Başkanlığına Aday Adayı oldum.. Rabbimden hep Şahsımın Partimin ve ilçemin hakkında Hayr olanı istedim… Elbette Zor bir görevdi..Yukarıda günde iki saat uykuyla Dünyaya meydan okuyan… içerde dışarda türlü ihanetlerle savaşan bir Liderin partisinde aşağıda keyif çatmaya Sefa’sını sürmeye talip olmadım..!

AKIBETLERİNİ GÖRDÜM

Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında verilen oylarla seçilip böyle gaflete dalanların fena akıbetlerini yakından gördüm..!Garibin gurebanın fakirin fukaranın hakkı olan bu koltukların aslında ateşten bir gömlek olduğunu bilerek. Gece gündüz demeden hizmet etmeye en önemlisi ilçemizin bu makus talihini yenip bir adım daha ileri götürmeye aday oldum..Neticede AK Parti genel merkezi 7 tane değerli arkadaşımdan Erol Ölmez abimizi Aday olarak gösterdi..Partimizin yetkili organlarının almış olduğu bu kararın öncelikle ilçemize Partimize ve Erol abimizin şahsına Hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ediyorum..Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine gönülden inanıyor ve Başarılar diliyorum..Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun..Bu davada çok şükür hiç geri durmadım.Bundan sonrada geri durmayacağım.. Bu kutlu Davanın bir askeri olmak benim için en büyük Şereftir ve en Kutsal Görevdir…Süreç içinde benden desteklerini esirgemeyen başta Parti büyüklerim Mevcut ve Eski ilçe Başkanı Ağabeylerim Can Dostlarım ve Aileme Teşekkür ediyorum…Ezcümle Niyet Hayr Akibet Hayr…Durmak yok Yola Devam Vesselam”