Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, yapmış olduğu açıklama ile basında yer alan haberlere cevap verdi. Açıklamasında, “Özelikle İzmit ve Derince İlçesinde Yeniden Refah Partisi’ne oy verirseniz CHP seçimi kazanır, diyerek ortalıkta dolaşan bizlerin zavallılar olarak adlandırdığımız kişileri esefle kınıyoruz” diyen Taştan şu ifadelere yer verdi:

“ZAVALLILAR OLARAK ADLANDIRDIĞIMIZ KİŞİLERİ ESEFLE KINIYORUZ”

“ Seçim sath-ı mahaline girmiş bulunmaktayız. Siz değerli seçmenlerimiz Kocaeli’mizi yönetecek belediye başkanlarını seçeceksiniz. Son günlerde fazlasıyla duyduğumuz Partimizin adını zikrederek özelikle İzmit ve Derince İlçesinde Yeniden Refah Partisi’ne oy verirseniz CHP seçimi kazanır, diyerek ortalıkta dolaşan bizlerin zavallılar olarak adlandırdığımız kişileri esefle kınıyoruz. CHP ile iş birliği yapılmıştır gibi tamamen yalan haberler ortada dolanmaktadır. Bunları konuşanların da kendilerine ne kadar güvendiğini görmüş oluyoruz. Takdiri siz değerli Hemşehrilerimize bırakıyoruz.

“YRP TÜM İLÇELERİNDE OLDUĞU GİBİ İZMİT VE DERİNCE’DE SEÇİMLERİN EN FAVORİ PARTİSİ”

Korkunun ecele faydası yok! Yeniden Refah Partisi tüm seçim bölgelerinde münferit olarak seçime girmiş ve her seçim bölgesinde büyük bir teveccüh alarak seçim sonuçlarında görülecektir ki kazanacağız! Bilmenizi isteriz ki Yeniden Refah Partisi herhangi bir partiyi kazandırmak veya kaybettirmek için kurulmuş bir Parti değildir. Yeniden Refah Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi İzmit ve Derince’de seçimlerin en favori partisidir.

“VATANDAŞI CHP İLE KORKUTARAK ÇEVİREMEZSİNİZ”

Kıymetli hemşerilerimiz Yeniden Refah Partisi’nin geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır. Emeklilerin isyanını, getirdiğiniz ekonomik bunalımı vatandaşı CHP ile korkutarak çeviremezsiniz. Yeniden Refah Partisi burada ve bu adaletsizliğe son verecek. Tüm adaylarımızla kendi imkanlarımızla hiçbir Belediye desteği olmadan gece gündüz sahalardayız. Seçmenimizin en doğru kararı vereceğinden eminiz. Tekrar belirtmek isteriz ki Yeniden Refah Partisi hiçbir İttifakta bulunmadan kendi dik duruşuyla 2024 yerel seçimlerin en büyük favori partisidir.

“ARKALARINDA DURACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ BİR KEZ DAHA VERİYORUZ”

Hayra motor, şerre fren olma görevimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da Kocaeli’mizi, Tüm İlçelerimizi Yeniden Refah Partisi’ne teslim edeceğinden eminiz. Vatandaşlarımıza güveniyor verecekleri her türlü kararın bizlerde en iyi şekilde arkalarında duracağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz.”