Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, AK Parti ile işbirliği yapmama kararı alarak kendi adaylarını çıkarttı.

31 Mart'taki yerel seçimde AK Parti ile ittifak yapmama kararı sonrası Dilovası'nda dengeleri alt üst eden karar sonrası iktidar cephesinde Dilovası'nda ittifakın olabilir söylemlerine karşı Yeniden Refah Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Oğuz ateş püskürdü. 

Oğuz açıklamasında ''15 senedir bunlar yönetiyorlar. İlçemiz ne hale geldi'' sözleri ile yüklendi.

 

Oğuz ''Kim Dilovasinda Yeniden Refah Partisi Ercan Oğuz bize destek verecek seçmenin üzerine bu algıyı yapıyorsa bu mübarek ayda ALLAH'ü teala onları kahr ismiyle kahrı perişan etsin. Hem bu dünyada, hemde öbür dünyada. Ya rabim onlara kahrı perişan et.

''ŞEREFSİZLİĞİNİZE BOYUN EĞMEYECEĞİZ''

Bende söz veriyorum asla sizin bu şerefsizliğinize boyun eğmeyeceğiz. Sizde birazcık şeref ve namus varsa bu iftiraları atmayacaksın. Bende namus ve şeref sözü veriyorum. Kendi partimizle kendi bereketini sembolu olan başağımızla seçime gideceğiz.

''15 SENEDİR BUNLAR YÖNETİYORLAR''

Dünyayı bana vaat etseniz bu teşkilatı ve davamızın emeğini sizin gücünüz yetmez satın almaya. Asla bu emeklerini size yedirmeyeceğiz. Davamızın, teşkilatımızın ve aziz Dilovasi halkımızla birlikte 31 marta gereken cevabı verecektir. Aziz Dilovasi halkı bize güvensin. Dayatma, baskıya ve tehdite boyun eğmesin. 15 senedir bunlar yönetiyorlar. İlçemiz ne hale geldi. Aziz halkımız bilinçlidir gereken cevabı 31 marta hep birlikte verelim'' dedi.