Yeniden Refah Partisi Gölcük’te istifalar devam ediyor.

YRP Gölcük İlçe teşkilatının belediye başkan adayı Ahmet Eren ile birlikte hazırladığı meclis üyesi aday listesi ilçe seçim kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak Kocaeli il teşkilatının itirazı sonucunda İl Seçim Kurulu’nda farklı bir karar alınmış, il teşkilatının hazırladığı liste geçerli olmuştu. Alınan bu karar sonrası ilçe teşkilatından ayrılık haberleri gelmeye başladı.

Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Köse hem belediye meclis üyesi adaylığından hem de gençlik kolları başkanlığından yönetimiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Köse’nin açıklamaları şu şekilde: İl teşkilatının yapmış olduğu yakışıksız ve usulsüz yaklaşıma tepki gösteriyorum. İlçenin emeklerini haysiyetini yok sayan bu anlayışa karşı sessiz kalan ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımıza tepki göstererek belediye meclis üyesi adaylığından ve ilçe gençlik kolları başkanlığımdan yönetimim ile birlikte istifa ediyorum. Yeniden Refah Partisinin bir üyesi ve neferi olarak başka zamanda ve başka alanlarda hizmet etmeye ve davaya gönül vermeye devam edeceğiz” dedi.