Çayırova Eski Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar aday yapılmama gerekçesi olarak Kocaeli Ak Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Emine Macit Zeybek'in Bünyamin Çiftçi ile olan yakınlığı sebebiyle olduğu iddia edilmiş, bunun üzerine Şevki Demirci'nin de partililerin olduğu bir sohbet toplantısında Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Emine Macit Zeybek'e küfür ettiği yine iddialar arasında yer almıştı.

Bu iddialar üzerine Çayırova Eski Belediye Başkanı Şevki Demirci hakkında soruşturma açıldığı ve Ak Parti'den ihraç edildiği kamuoyunun gündemine gelmişti. Ancak Demirci'nin Ak Parti'den kesin ihraç gerekçesine ulaşılamamıştı.

Selam TV. Genel Müdürü Abdullah Kaya, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı belgede Çayırova Eski Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin Ak Parti'den ihraç gerekçesi olan belgeyi yayınladı.

İşte Şevki Demirci'nin Ak Parti'den ihraç edilmesine gerekçe olan belge ve Abdullah Kaya'nın o paylaşımı;

AKP'NİN ÇOK ÖZEL ŞOK BELGESİNİ SİZLERE SUNUYORUM - BİR İHRAÇ HİKAYESİ
Sevgili dostlar!
Akp geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde Çayırova Belediye Başkanlığı yapmış Şevki Demirci'yi ihraç etmişti.
Basında çıkan haberlerde Şevki Demirci'nin parti büyüklerine küfür ettiğinden yada yolsuzluk yaptığı gerekçesi ile ihraç edildiği vurgulanmıştı.
Aşağıda sunacağım belge Şevki Demirci'nin Akp'den ihracına sebep olan disiplin tutanağıdır.
İfadeyi alan: Ali Özkaya, Disiplin Kurulu Sekreteri - Afyonkarahisar Milletvekili
İfadeyi Veren: Nurettin Kaya
İfadeyi Yazan: Av. Mehmet Söker - Milletvekili Danışmanı
Akp'li Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 31 Mart 2019 seçimlerinde aday yapılmayınca, kendisinin aday gösterilmemesinin sebebi olarak AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Emine Macit Zeybek'i biliyor ve belediyenin çay bahçesinde bu iki bayan milletvekilini kastederek sinkaflı küfür ediyor.
Ve bu küfür AKP'NİN BELEDİYE BAŞKANI OLAN ŞEVKİ DEMİRCİ'NİN AKP'DEN İHRACINA SEBEP OLUYOR.
Bu ara not düşelim. Bu tutanakta Şevki Demirci için tanık Nurettin Kaya, yolsuzluk iddiasında da bulunuyor. Ancak o zamandan bu zamana Akp yolsuzluk iddiaları için hukuki bir işlem yaptı mı bilmiyoruz.
Sevgili dostlar bu tutanağı okuyun. Ve sonra yapacağım diğer paylaşımı inceleyip düşünün.