Darıca Haber- SEDAŞ’ın Darıca Tuzla Caddesi üzerinde yaptığı bir çalışma nedeniyle bir sokak, yolun toprak yığınları ile doldurulması sebebiyle ulaşıma kapandı. SEDAŞ ekiplerinin çalışması nedeniyle kapanan yolun olduğu mahalleye gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, SEDAŞ’a adeta verdi veriştirdi.

SEDAŞ müteahhidinin çalışanına konuyla ilgili tepki gösteren Bıyık, zabıta ekiplerine söz konusu çalışma nedeniyle ‘SEDAŞ’a ceza kesin’ talimatı verdi. Konuyla ilgili olarak Darıca Belediyesinin sosyal medya hesabından paylaşılan o anların videosunda Başkan Bıyık’ın şu ifadeleri kullandığı duyuldu:

''SİZ KİMSİNİZ YAHU?''

“Sokağı trafiğe kapatma yetkiniz neye göre var? Ben belediye başkanı olarak sokak kapatmıyorum. Siz kimsiniz yahu! Allah aşkına bu kadar mı hoyrat davranılır? Almadığınız iş güvenliği konularını geçtim, bir de gündüz işinde sokağı trafiğe kapatıyorsunuz.

''CEZA KESİN''

Bizim işimiz gücümüz yok sizin arkanızı mı toparlayacağız. Sabahın 6:30’da vatandaş arıyor beni, niye ben sizin yüzünüzden vatandaştan laf işiteyim. Benim ne kabahatim var. Yücel Bey’e seslenin, zabıta da gelsin buraya ceza kessin yol kapattı diye.” dedi.

Daha sonrasın ise Başkan Bıyık, belediye görevlilerinden ceza kesildiğini öğrendikten sonra, “Bir kere daha yazın. 2-3 kere yazın, 3-4 kere yazın, kaç kere yazarsanız yazın” diye tepki gösterdi