Geçtiğimiz aralık ayında partisinden istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Yaşanan süreçle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Sancaklı, “Sayın Genel Başkanımızın ‘Kaptan Yuvana Dön!’ talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

“9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım.

Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda;

Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.”