AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın olağan ilçe kongresi bugün Gebze Tatlıkuyu Pazar Yeri’nde gerçekleşti.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı Recep Kaya’nın listesi belli oldu.

Recep Kaya’nın tek aday olduğu kongreye koronavirüse rağmen katılım yüksekti. Toplam 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede Kaya’nın listesi belli oldu.

İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE YÖNETİM KURULU

Recep Kaya (Başkan)
Nevzat Gülen
Vahdettin Duran
Mehmet Başaran
Raif Öztürk
Emrullah Bilgin
Esra Göncü
Nurcan Kavran
Faruk Cihad Gevher
Fikri Ünver
Enes Yaylak
Musa Yıldız
Mehmet Gökhan Abanoz
Mustafa Ateş
Behzat Dege
Vedat Gülcan
Fuat Han
Mehmet Ceylan
Muhammet Bıyık
Mustafa Önal
Mustafa Enes Koçer
Bülent Töngel
Sevim Kömürcü
Selim Malkoç
Salih Aksu
Fazilet Eda Durak
Ergün Kahraman
Birnaz Sağlam
Elif Merve Öztürk Alpdoğan
Mücahit Emre Yazar


AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın olağan ilçe kongresi Gebze Tatlıkuyu Pazar Yeri’nde başladı.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe başkan adayı Recep Kaya, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediyesi Eski Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Eski Milletvekilleri Cemalettin Kaflı ve Mehmet Ali Okur, AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Açılış ile başlayan kongrede ilk olarak divan seçimi yapıldı.

Divan başkanı Halit Çokan olurken Ömer Efer, Ayhan Yılmaz, Şenay Önder ve Mete Ayhan seçildi.

BÜYÜKGÖZ ''ÜNVANLAR GELİP GEÇİCİ''

Kongrede konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Hizmet bayrağının devredilmesini yaşıyoruz. ünvanlar gelip geçici. Ama hizmet yarışı bitmez. Seçim beyannamemizdeki tüm hizmetleri uyum içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 2019 yerel seçimlerinde birlikte çalıştığımız İrfan Ayar ve tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum. Bizler bu koltuklara izzet ve ikbal olmamak için dua ediyoruz” dedi.

AYAR ''HİÇBİR ZAMAN GÖREV İSTEMEDİM''

Kongrede konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “AK Parti’de bir amele gibi çalışıyorum. Hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman görev verildi. Kirli siyaset nedir bilmiyoruz. Verilen görevi samimiyetle yapıyorum. 13 yıldır AK Parti’de siyaset yapıyorum. Siyasi büyüklerimiz yoruldun nadasa ayrıl dediler. Biz de nadasa ayrıldık. Görev gelir gelmez ilçe başkanımıza giderek önerileri aldık. Ona göre yönetim ve çalışmalarımızı yürüttük. Partimizi dedikodu ve fitneden uzak tuttuk. İki seçim geçirdik. Her iki seçimde de oylarımızı artırdık. Bu teşkilatlarla hep birlikte yaptık” dedi.