Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Saadet Partisi Dilovası Belediyesi meclis üyesi adayı Ozan Yasin AK Parti’ye öyle bir yerden yüklendi ki, AK Partililer sus pus oldu.

AK Parti’ye muhalefeti ile Dilovası’nda rahat vermeyen Ozan Yasin geçtiğimiz günlerde kaldıkları otel ücreti ödenmediği için kapı dışarı edilen Diliskele sporun futbolcuları üzerinden ilçedeki spor kulüplerini topa tuttu.

Yasin sosyal medya hesabındaki paylaşımında Dilovası Belediyespor’un başkanı Recep Laç’ın Dilovası Belediyesinde spor müdürü, Diliskele Sporun başkanı Sinan Yaşar’ın da Dilovası Bekediye Başkan yardımcısı olduğunu belirttiği açıklamasında “Buradan söz veriyoruz. Onların konforunu bozalım. Bizimle yürüyün hakkınız olanı size verelim” dedi.

Yasin “Paris Belediyespor’u duydunuz mu? Peki Newyork Belediyespor’u duydunuz mu? Ben cevabını vereyim hayır duymadık(!) Ülkemizde ve ilçemiz Dilovası’nda duyuyoruz ve izliyoruz.

Genç kardeşlerim Dilovası Belediyespor’un başkanı Dilovası Belediyesinde spor personeli. Diliskelespor’un başkanı işe yine bizim belediyemizde başkan yardımcısı olmasına rağmen genç futbolcularımız kaldıkları otelde kapı dışarı ediliyor.

3 dönemdir AK Partinin yönettiği ilçemizde spora verilen değeri görüyoruz. Birilerinin koltuğunu korumak için işgal ettikleri koltukta onların konforunu sağlamak için mi varız?

Buradan söz veriyoruz. Onların konforunu bozalım. Bizimle yürüyün hakkınız olanı size verelim” ifadelerinde bulundu