Tebrik ziyaretlerinin yanı sıra Belediye Meclis Üyelik başvuruları için partiyi bir an bile boş bırakmayan vatandaşlar Gebze’de artık Saadetli bir Belediye’nin olması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Gebze’de üç yıldır Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevini başarı ile yürüten ve gösterdiği dürüst siyaset ile kamuoyu nezdinde halkın takdirini kazanan Nurettin Çelik’in tabanın yoğun baskısı ve isteği sonucunda Belediye Başkan Aday Adaylığı süreci ile başlayan zaman diliminde tabanın sesine kulak veren Genel Merkez Teşkilatının Gebze için Belediye Başkan Adayı göstermesinin ardından Parti bir an boş kalmıyor.

“ACI TECRÜBE İLE ÖĞRENDİK”

Televizyonlarda ve Ulusal basında gösterilmek istenen sadece iki parti var algısının Gebze’de olmadığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığına Nurettin Çelik’i tebrik etmek için gelen Samet Ordu, “Biz bu dönemde Belediye Başkan Adayımız Nurettin Çelik’i destekliyoruz. Burada artık Gebze için çalışan istediğimiz zaman ulaşabileceğimiz bir Başkan görmek istiyoruz” dedi. Gebze’nin en büyük sorununun son ol yıldır Gebze’yi bilmeyen insanlar tarafından yönetildiğini söyleyen İbrahim Demir, “Artık Gebze, Gebze’nin sorunlarını bilen ve sorunlarını çözebilecek insanlar tarafından yönetilmelidir. Buda Efsane Başkan Pembegüllü zamanında nasıl olduysa ancak Saadetli bir belediye ile gerçekleşebilir. Bunu acı tecrübe ile geçen on yıl içinde öğrendik ve bu yanlışı döndürmek için Gebze’ye Saadet Partisinin bayrağını dikeceğiz ve Başkanlık koltuğuna da Nurettin Başkanı oturtacağız” dedi.

“70’İN ÜZERİNDE BAŞVURU OLDU”

Telefonlarının sürekli çaldığını ve her açtığında Nurettin Çelik’i Belediye Başkanı Adayı olarak gösterdikleri için tebrik aldığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Ergin Öztürk, “Bizim adayımız Gebze’nin hakkını alabilecek birisi. Gebze’nin hakkını ancak Gebze’nin sorunlarını bilen bir aday alabilir. Bizim derdimiz Gebze. Gebze nasıl ilerle nasıl gelişir bunun mücadelesini veriyoruz. Görüyoruz ki Elhamdülillah halkımız bu sefer sadece duasını değil oyunu da bize verecek. Yaptığımız çalışmalarda gördüğümüz tablo bizleri çok mutlu ve memnun ediyor. SKM birimimiz Başkan Adayımız Nurettin beyi bir an bile boş bırakmıyor. Adayımız sürekli halkın arasında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri iki ayrı mahallede “Hanımlar Buluşuyor” programı var. Mahalle taramaları kahve programları ayrıca devam ediyor. Gündüzleri ayrıca esnaf ziyaretlerimiz oluyor. Gitmediğimiz ayak basmadığımız köyümüz kalmadı. Gebze’mizi Hereke halısı gibi ilmek ilmek işliyoruz. Bu arada Teşkilatımızda sürekli Belediye Meclis Üyesi adayı olmak için başvuruları kabul ediyor. Şu ana kadar 70’in üzerinde başvuru oldu. Başvurular daha da devam ediyor bizler yapacağımız istişareler sonucunda adaylardan en iyi şekilde Gebze’mize nasıl hizmet edebilir bunun için bir liste çıkarmak için çalışacağız.” dedi.