Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MÜSİAD Vizyoner'19 toplantısında ekonomiye yönelik açıklamalarda bulundu.

Dünyanın 94 ülkesinde ve 224 noktada aktif faaliyet yürüten MÜSİAD'ın bu önemli gücünü ülke ekonomisinin emrine vererek çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geniş örgütlenme ve faaliyet ağı ile kendi alanında dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer alan MÜSİAD camiasını ekonomimize sağladığı katkılar için şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum" diye konuştu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın başkanlığında MÜSİAD Türkiye Başkanlar toplantısına katılım sağladı.

MÜSİAD’dan Gebze’ye Büyük Yatırım

Sanayinin kalbi ve Marmara'nın yükselen yıldızı Gebze’de yer alan Bilişim Vadisi’ne, kurulacak olan MÜSİAD kuluçka merkezinde start-up’lar ile yatırımcıları bir araya getirecek. Türkiye’de hemen hemen her alanda bir dijitalleşme sürecin yaşandığı dönemde genç fikirleri elinden tutmak için hareket geçen Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) start-up’lara can suyu olacak.

Gebze Bilişim Vadisi’nde kuluçka merkezi açmaya hazırlanan MÜSİAD, Türk girişimleriyle Arap fonlarını bir araya getirecek.