Ziyarette Serkan Beyaz Mustafa GÜLER'e; "pandemi sürecinde göstermiş olduğu Üstün gayret ve başarılardan dolayı, bölgemizdeki pandemi sürecini en iyi şekilde yönettiği ve sanayi ve üretimin pandemi sürecinde de pandemi önlemleri alınarak devam etmesi için verdikleri destekler için sanayici ve işadamları adına kendisine teşekkür etti".

 

Başkan Beyaz sözlerine,' MÜSİAD olarak pandemi dönemi içerisinde 81 ilde olduğu gibi GEBZE’dede ülkemizin bu zor günlerinde Devletimizin ve milletimizin yanında ve destekçisi olduk.

 

Bu süreçte Valilik ve Kaymakamlık vefa sosyal destek guruplarına gönüllü olarak dahil olduklarını ve Genç MÜSİAD’ımızla beraber destekte bulunduklarını ifade etti.

 

Gebze kaymakamı Mustafa GÜLER, Serkan BEYAZ ve yönetim kuruluna yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerini bildirdiler. Yapmış olduğu konuşmada bölgemizdeki pandemi sürecini İlçe Sağlık kurulu İlçe Sağlık Müdürlüğümüz sağlık çalışanlarımız, emniyet teşkilatımız ve diğer kurumlarımız ile beraber ve koordineli ve başarılı bir şekilde yönettiklerini, burada en büyük başarının özellikle sahada görev yapan ekiplerin olduğunu ve bu başarının asla göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

 

Güler konuşmasına şöyle devam etti;

"MÜSİAD heyetine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve hep birlikte Gebze için el ele birlikte çalışacaklarını" dile getirdi.

 

Ziyaret sonrası Serkan BEYAZ Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER'e Pandemi süresinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür mahiyetinde bir plaket takdim etti.