İzmit Belediyesi AK Parti grup başkan vekili Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ti’ye aldı.

Hürriyet’e daha önce yaptığı, AK Parti ve MHP Milletvekilleri ile görüştüğünü söylediği bir açıklama üzerinden yüklenen Tutuş, şunları söyledi:

UYARMIŞ OLAYIM
“Vay beee

Ne kadar da uzlaşmacı ve ne kadar da dayanışma meraklısı bir başkanımız varmış ta, kıymetini bilememişiz...

Fakat uyarmış olayım.

Başkan hanımın işine gelmeyen durumlarda;

Cumhurbaşkanının ailesine ve hatta anasına bile küfretmişliği vardır. Ancak seçimler yaklaşınca, uzlaşı ve dayanışma uzmanı kesilir.

Kendi teşkilatı, kendi meclis üyeleri ve hatta kendi getirdiği ekibin bile çoğu ile kavga eder, yolları ayırır ancak en uzlaşmacı yine de odur.

İzmit'te yapılacak olan projelerde, Büyükşehir belediye başkanımız tarafından kendisine, beraber yapalım ve hatta parasını da ben vereyim teklifi gelir. Kabul etmez, kavga eder, ancak en dayanışma meraklısı yine odur.


Sevmediği ve kendisi gibi düşünmeyen muhtarları işten atar, hakaret eder. Fakat onun gibi düşünürseniz hiç sorun yaşamazsınız.

ÖNCE “TANIMIYORUM” DER
Size her türlü iftiralar atmaya çokça müsaittir ancak cevap hakkınızı kullanmak isterseniz meclisi kapatır, mikrofonları kapatır, canlı yayınları keser. Bu kadar da demokrattır.

Akrabalarına, eşine-dostuna çok iyi bakar. Yakalanır, yeğenim dediği kişiyi önce tanımıyorum der. Sonra tanır. Sonra benim değil, eşimin akrabası der.

İzmit Belediyesi'nin hem 50 dönüm arazisi, hem de 300 milyonu sahte evraklar ile elden giderken, belediye aleyhine avukatlık yapar. Yakalanınca önce inkar eder, ben o zaman 13 yaşımdaydım der. Evraklar ortaya çıkınca, nereden buldunuz bu evrakları der, itiraf eder”