2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde Çayırova belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı.

AK Parti’de Dilovası Belediye başkan adaylığı için kıran kırana bir aday adaylığı süreci yaşanması bekleniyor.

AK Parti-MHP işbirliğine karşı Çayırova Belediye başkanlığı aday adaylığı için şimdiden etkili ve güçlü isimler ile 'Millet İttifakı’nı' oluşturan siyasi partiler harekete geçti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, geçtiğimiz dönemde 'Millet İttifakı’nı' oluşturan siyasi partilerinin Çayırova İlçe Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, İYİ Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç katıldı.

Toplantıda Çayırova’da yerel seçim ortaklığının ele alındığı, ortak bir adayla seçime gidilmesi gerektiğinin konuşulduğu bilgisine ulaşıldı.