Dilovası Belediyesine reklam işleri yapan ve internet haber sitesi ile fatura kesen İsmail Yıldır'ın eşi Dilek Eroğlu Yıldır'ın Dilovası Belediyesine alınmasıyla Yıldır ailesinden biri belediyeyi fatura keserken, diğeri de Dilovası Belediyesinden maaş alacak haberimiz sonrası Dilovası'nda Belediye Başkanı Hamza Şayir'e karşı tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

MALKOÇ, DİLOVASI BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Uzun yıllardır Gebze’de Gazetecilik yapan, www.mikrofon.com.tr internet haber sitesinin sahibi ve aynı zamanda Gebze Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Enes Malkoç'da Dilovası Belediyesinin personel alımları konusunda ironi yaparak göndermede bulundu.

Malkoç ''Daha önce defalarca gereğinden fazla personel alımı ile gündeme gelen Dilovası Belediyesi son zamanlarda yine personel alımı yapıyormuş. İş arayanlar gidip müracaat edebilir'' paylaşımıyla Dilovası halkına seslendi.

 

 Kimler Dilovası Belediyesinde Çalışmak İster?

 

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir, seçim kampanyası sırasında söz verdiği kişileri bir bir belediyeye almayı sürdürüyor. Belediyede en son işe alınan isim Dilovası'nda taşları oynattı.

BİRİ FATURA KESECEK, DİĞERİ MAAŞ ALACAK!

Dilovası Belediyesi’nden reklam alarak Belediyeye fatura kesen gazetenin sahibi İsmail Yıldır’ın eşi olan Dilek Eroğlu Yıldır’ın işe alınması Dilovası belediyesinde kaynaklarının yandaşlara nasıl peşkeş çekildiği günyüzüne çıkaran haberimiz sonrası Dilovası'nda tepkilerde gelmeye başladı.

KOCABAY ''KİMLER DİLOVASI BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAK İSTER?''

Konu hakkında sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay ''KİMLER DİLOVASI BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAK İSTER? TORPİLİNİZİ SÖYLÜYORUM'' ifadelerinde bulunduğu paylaşımda ''Bura kimin hayatı, giden gelen dayadı! Toplumun sesi olmayan yada olamayanlar kendilerine de gazeteci diyen bazı kesimler tek tek Dilovası Belediyesinde iş bulabiliyormuş. Bunu da bu haber ile gördük. Şimdi Dilovası halkına sesleniyorum. Kardeşler, abiler, bacılar gidin bir haber sitesi açın. Bu haber sitesini kullanarak Dilovası Belediyesinde Hamza Şayir'e şirin gözükerek Belediyede işe girebilirsiniz haberiniz olsun'' dedi.