Bölgemizin en etkili STKlarından Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Malatyalılar Derneğinin düzenlediği iftar programı 13 Mart Çarşamba günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde iftar yemeğinde gurbetteki hemşerileri ile bir araya geldi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Malatyalılar Derneği başkanı Haşim Akbaş'ın düzenlediği program ile Malatyalılar oruçlarını birlikte açarak Ramazan’ın birleştirici ruhunu idrak etti.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Malatyalılar Derneği'nin düzenlediği iftar programında  yoğun katılım oldu. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Öztürk, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Arslantaş, Çayırova MEB İlçe müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Kadir Sezer, STK başkanları, muhtarlar ile Malatyalılar katıldı.