İzmit Bağçeşme’de oturan Eylül Tankoş 5 aylık bebeği Ali Yaman’ı sünnet ettirmek için randevu alarak Özel Konak Hastanesi’nde götürmüşler.

Özel Konak Hastanesi'nde aldıkları randevu günü hayatlarının en kötü günlerinden birisini yaşamışlar.

18 Eylül günü yaşadıklarını gazetemiz 41havadis.com'un Whatsapp ihbar hattına yazarak dile getiren Eylül Tankoş şimdi olayı gerekli tüm yerlere şikayet etmeye hazırlanıyor.

İşte Tankoş ailesinin yaşadıkları:

‘İyi çalışmalar. 18 Eylül sabahı için özel konak hastanesinde bir sünnet randevusu oluşturmuştuk 9.30 da orda olmamız söylendi.
Sünnet işlemi için gerekli açlık süresinin 3 saat olduğunu belirttiler bizde 5 aylık bebeğim için 3 saatlik açlıkla belirtilen saatte orada olduk. Rezillik tamda bu aşamada başladı.
Giriş yapıp ücreti ödedik hiç yatış yapacak oda olmadığı kafeteryada beklememiz gerektiği söylendi. Bebeğimin 3 saattir aç olduğunu operasyon saatimizin geçtiğini söyledim ve önemli değil bir şey olmaz gibi terbiyesiz bir cevap aldım.
Sonuç olarak 11 de ancak oda hazırlayabildiler ve bu sürede 5 aylık bebeğim operasyon saatine kadar çok ciddi şekilde aç kaldı ve ağlamaktan mahvoldu tabi birde üzerine damar yolu bulmaya çalıştılar bir saat çocuğu perişan ettiler sonuç olarak bir damar yolu bulamadık ameliyathane de bulurlar denildi. Ve sonra öğrendim ki her sünnet operasyonunda her bebeğe aynı muamele yapıyorlarmış odada bebeklerin damar yolu açacağız diye kan revan içinde bırakıp perişan edip o açlık ve ağlamayla ameliyathaneye indiriyorlarmış bir anne olarak berbat bir deneyim geçirmiş bulunmaktayım.
Ve konak hastanesi rezil bir hastane hizmet yok aşırı kötü davranıyor hemşireler hem bebeklere refakatçilere gerekli tüm mercilere şikayetimi bildireceğim sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmek istedim.
Şehrimizde bulunan bir özel hastanenin bebeklere nasıl eziyet ettiğini sizlerin de halkımızla paylaşacağınıza eminim. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.’

Kocaeli'nin önemli ve köklü sağlık kuruluşlarından olan Özel Konak Hastanesi yetkilileri umarız bu yaşananları göz ardı etmeden ilgili sorumlular hakkında gerekli işlemleri gerçekleştirir.