Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’in seçim zamanı söz verdiği kişileri bir bir belediyeye almayı sürdürüyor. Son olarak Dilovası'nda internet haber sitesi yayını yapan Dilek Eroğlu Yıldır ile Gökmen Öztürk'ü Dilovası Belediyesinde göreve başladığı öğrenildi.

AK Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 31 Mart seçimlerinde işe alacağına dair sözler verdiği kişileri belediye doldurdu. Şayir’in seçim döneminde adaylığını desteklemesi karşılığında belediyede işe alma sözü verdiği Pusula Marmara isimli internet gazetesinin haber müdürü Dilek Eroğlu Yıldır’ın da belediyede işe alındığı öğrenildi.

KOCASI FATURA KESECEK, EŞİ MAAŞ ALACAK!

Dilovası Belediyesi’nden reklam alarak belediyeye fatura kesen gazetenin sahibi İsmail Yıldır’ın eşi olan Dilek Eroğlu Yıldır’ın işe alınması  Belediyeden ilan alarak finanse edilen bir internet haber sitesi olan Pusula Marmara’nın sahibinin eşinin de belediyeden maaş alacak olması belediye kaynaklarının yandaşlara nasıl peşkeş çekildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazetemiz 41havadis.com'un edindiği bilgilere göre;  Dilovası Belediyesine reklam işleri yapan ve internet haber sitesi ile fatura kesen İsmail Yıldır'ın eşi Dilek Eroğlu Yıldır'ın Dilovası Belediyesine alınmasıyla kocası belediyeyi fatura kesecek, eşide Dilovası Belediyesinden maaş alacak olması bu kadarına da pes dedirtti.

Dilovası'nda gazetecilik yapıp da Dilovası Belediyesinde işe girmeyen kaç kişi kaldı? bu sorunun cevabını ilerleyen günlerde 41havadis.com'da yayınlayacağız..