Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç’in sahadaki varlığı ciddi oranda hissedilirken, İYİ Parti Kadın Kolları da çalışmalara hızlı başladı. Kadınlara, Sadık Güvenç’in eşi Gülşen Hanım da eşlik ediyor.

İYİ Parti, Gebze’de seçimi kazanabilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. AK Parti ve CHP adaylarının henüz belli olmadığı Gebze’de İYİ Parti, haftalar öncesinde ilçenin sevilen isimlerinden Sadık Güvenç’i belediye başkan adayı olarak açıkladı. Sadık Güvenç de çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Kendisi her gün çok sayıda ziyaret gerçekleştirirken, en büyük desteği de kuşkusuz partili kadınlardan görüyor.
HER GÜN EV ZİYARETLERİNDELER
İYİ Parti Gebze Kadın Kolları da Sadık Güvenç gibi saha çalışmalarına çok hızlı başladı. Güvenç’in eşi Gülşen Güvenç’in de eşlik ettiği kadınlar özellikle ziyaretlerine büyük önem veriyor. Gün boyunca evleri ziyaret ederek hemcinsleri ile bir araya gelen İYİ Partili kadınlar, Gebze’de seçimi kazandıkları takdirde Sadık Güvenç’in kadınlarla ilgili çok önemli ve ses getirecek projelere imza atacaklarını ifade ediyorlar.