İdris Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini örnek göstererek, “Küskünlüğü kenara bırakalım” mesajı verdi.

İşte o paylaşım;

“RİSK ALDIM, ÖMRÜMÜ VERDİM”
“Saygıdeğer dostlarım, değerli AK Partili yol arkadaşlarım
Bir ömür denilecek kadar yıllarımı inandığım lider Cumhurbaşkanım ve AK Parti Genel Başkanım olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yol arkadaşlığı, dava kardeşliği olarak sürdürdüm, sürdürmeye de devam edeceğim.
Ben inandığım bu kutlu davaya maddi manevi destek vermekle beraber ruhumu koydum, risk aldım, ömrümü verdim, helal hoş olsun.

“BİR BEKLENTİM, TALEBİM DE YOK”
2 defa belediye başkan aday adayı, 1 defa milletvekili aday adayı oldum. Nasip olmadı, olamadım. Ama asla nefis yapmadım. Ne partime ne AK davama küsmedim. Bir beklentim, talebim de yok. Ben davamın gönüllü hizmetkârıyım.


“KOLTUK BENİM DEMEYE BAŞLADILAR”
Aday gösterilen kardeşlerime kendimden daha fazla çalışıp gayret gösterdim. O gün de bugün olduğu gibi. Çünkü benim derdim ne makam ne para ne de mevki idi. Benim derdim davanın gemisini menziline eriştirecek Kaptana destek verip bu kutlu yürüyüşte ayağımızı değil davamızı ülkemizi milletimizi düşündük.
Şimdi üzülerek görüyorum ki aday olamayan bazı yol arkadaşlarım yoldan sapmaya, sitem etmeye, koltuk benim hakkım demeye başladılar.

“NAÇİZANE TAVSİYEM”
Çok üzgünüm. Aramızda böyle düşünen arkadaşlarıma söyle demek istiyorum:
Dava adamlığı, kutlu yol arkadaşlığı, Reise sadakatin, dostluğun, senin makam mevki menfaatin bittiği yere kadar mıydı?
Sizlere naçizane tavsiyem:
Satanlardan olmayın! Nefsinizle değil vicdanınızla hareket edin, öyle karar verin. Gelin küskünlüğü kırgınlığı şahsi hesapları bir kenara bırakalım. Elimizin tersiyle itip Reisimizin peşinden kutlu yürüyüşümüze devam edip katkı sunalım. Selam ve dua ile.”