Dilovası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Kocabay, ''9 aydır görüşme talebinden bulunduğumuz Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir olumlu bir dönüş sağlamadı'' diyerek tepki gösterdi.

Gazetemiz 41havadis.com'a açıklamada bulunan Dilovası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Kocabay ''Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile başladığımız randevu taleplerimiz doğrultusunda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

RECEP KARAKOÇ RANDEVU TALEPLERİMİZİ İLETMİYOR MU?

Ama ne yazık ki, Dilovası ilçesi sınırlarında kurulu olan derneğimiz 9 aydır Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile görüşme talebimize dönüş sağlamamaktadır. Dilovası Belediyesi Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç randevu taleplerimizi, Dilovası Belediye Başkanına acaba iletmiyor mu?

''DİLOVASI BASININA SESİMİZ OLUN DEDİM, ONLAR ANLAŞMAMIZ VAR DEDİ''

Kendi sınırları içerisinde kurulu olan bir STK'ya zaman ayıramayan Belediye Başkanı Hamza Şayir'e tepkimizi Dilovası'ndaki yerel medya mensuplarımıza ileterek ''sessimiz olun'' çağrısında bulundum. Ama aldığımız cevap ise ''Dilovası Belediyesi ile anlaşmaları olduğu gerekçesiyle haberleştiremiyecekleri'' şeklinde oldu.

UMARIZ KAMUOYUNUNA AYDINLATICI CEVAPLAR VERİRSİNİZ

Buradan tekrar sesleniyorum siyasi görüşlerinize yakın olan STK'ları tek tek dolanıyorsunuz ama Dilovası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine randevu vermemenin nedeni nedir? bu sorunun cevabını merak ediyorum. Umarız kamuoyununa aydınlatıcı cevaplar verirsiniz'' dedi.