31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçilerek başkanlık koltuğuna oturan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Özel Kalem Müdürlüğü'ne akrabası olan Recep Karakoç'u ataması ardında akrabaları arasında sadece işe almak ile yetinmeyerek belediyenin reklam işlerini de şirketini devrettiği ve aynı zamanda akrabasına verdiği öğrenildi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çankırı’da bulunan şirketi Polirem Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına Cemalettin Soydaş'a bırakmış.

ŞAYİR, ŞİRKETİNİ DEVRETTİĞİ AYNI ZAMANDA AKRABASINA VATANDAŞIN PARASINI SAÇMIŞ!

Elde edilen bilgilere göre, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çankırı’da bulunan şirketi Polirem Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını akrabası olan Cemalettin Soydaş’a bırakmış ve Soydaş'ın Dilovası'nda sahibi olduğu Reklam şirketiyle, Dilovası Belediyesine oğlu ve kızının da üzerine kurulan reklam şirketiyle Dilovası Belediyesine 1 milyon 300 bin TL  reklam işleri yapmış.

Cemalettin Soydaş’ın oğlu Eser Soydaş belediyeye reklam işleri yaparken aynı zamanda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in şoförü olarak belediyede çalıştığıda edinilen bilgiler arasında yer aldı.