Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel kent bayramlaşması, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda yapıldı. Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, meclis üyeleri, kurum ve kuruluş yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

EMNİYETLE BAYRAMLAŞMA

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte AKP’li yöneticiler ve partililerle bayramlaşan Başkan Köşker ve beraberindekiler daha sonra ilçe binasından 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na geçti. Çarşı esnafı ve vatandaşlarla hasbihal ederek, bayramlaşarak meydana gelen heyet geleneksel kent bayramlaşmasına katıldı.

 

GEBZE’YE METRO MÜJDESİ

Gebze’deki törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Gebze’ye çok güzel bir meydan kazandırıldı. Bu dönem sonu gelmeden Gebze’de metronun temellerini atacağız. Birkaç yılda bu proje tamamlanacak. Gebze, Türkiye’nin kalbi konumunda her türlü ticaretin, üretimin olduğu zor bir şehir. Yeni köprüler, kavşaklar, yeşil alanlar kazandıracağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol ve Gebzeliler bayramlaştı.