Yeni yılla birlikte bir çok işletme, bütçelerinin önemli bir bölümünü promosyon ürünlerine ayırmaya başladı. Yıllık gelirinin ortalama yüzde 5’ini promosyon malzemelerine ayıran kurumlar için Gebze'de Teknik Reklam süpriz kampanyalar ile müşterillerine hizmet vermekte.

En etkili tanıtım araçlarından olan promosyon ürünleri, firmalar tarafından özellikle potansiyel müşterilerin dikkatini çekmek, mevcut ürünleri pazarlamak ve tüketici sadakati yaratmak amacıyla kullanılıyor. 

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan teknikreklam.com.tr yetkilisi Yusuf Metin Karademir, “21’inci yüzyılda reklam yapmak kadar akıllarda kalıcı olmanın ve marka değerinden söz ettirmenin önemi büyük. Promosyon ürünleriyle bunu başarılabilen kurumlar gelirlerinin yüzde 5’ini promosyon malzemelerine ayırıyor. İşletmeler, en çok takvim, ajanda, kalem, küp bloknot gibi ürünleri tercih ediyor. Promosyon ürünlerinin pazarlamaya olan etkisinden tam verim alabilmek için doğru hedef kitle belirleme, içinde bulunulan sezon ve hizmet gösterilen bölgenin oluşturduğu üçgene de dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.

Gebze promosyon, Darıca Promosyon, Kocaeli promosyon, dilovası promosyon, gosb promosyon, imes promosyon, gebze reklam,

İnternet Sitesi : http://www.teknikreklam.com.tr/