Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da görevinden istifa ederek bugün il binasında AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İLHAN KADIOĞLU KİMDİR?

Dr.İlhan Kadıoğlu, 1965 yılında Bulgaristan’ın Haskovo şehrinde dünyaya geldi. 1969 yılında ailesiyle birlikte, Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç ederek, Gebze’ye yerleşti. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mecburi hizmetini Bingöl’de yapan Kadıoğlu, 1994 yılında Sakarya’ya tayin oldu. 1999 yılında Gebze Devlet Hastanesine acil servis doktoru olarak atandı. 2004 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Gebze Sağlık Grup Başkanlığı görevine getirildi. 2017 yılında, Sağlık Bakanlığı tarafından Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğüne atandı, bu görevi sırasında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.