Gebzeli esnafların bağlı oldukları, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası ismini taşıyan internet sitesi www.gebzeeso.com'da şok eden görüntüler yayınlanıyor.

Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu kredi imkanlarını araştıran vatandaşlar, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası internet sitesi www.gebzeeso.com'u ziyaret ettiklerinde şok eden müstehcen görüntüler ile karşılaştı. İnternet sitesine tıklandığında, muhtemelen hacklendiği için uzun süredir pornografik içerik yayınlanıyor.  Gebzeli vatandaşlar sitenin önlem olarak kapatılmasını bekliyor..

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz siteye erişimi engellemek için gerekli başvurularda bulunacağını ifade etti.

Kamil Yılmaz ''Ücretini ödemediğimiz için, çinli bir firma tarafından satın alınan gebzeeso.com için Pazartesi günü Gebze Adliyesine giderek internet web sitesine erişimin engellenmesi ve içeriğin kaldırılması konusunda başvuruda bulunacağım'' dedi.