İzmit Belediye Koordinatörü Ercan Umutlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ağır ifadeler kullanan Gülbahçe Kadriye Muhtarı Ahmet Arslan’a, sosyal medya hesabından cevap verdi.

“YILIN BELİRLİ GÜNLERİ KULLANILAN EVLER”
Umutlu yaptığı açıklamasında; Muhtar Arslan’ın 500 metrelik bir yola istediği asfalt yolun, yıl içerisinde çok kullanılmayan 3 evin önüne olduğu ve bunun maliyetinin 2 Milyon TL’yi bulduğunu söyledi. Umutlu; “Gülbahçe Kadriye Muhtarının asfalt atılmasını istediği yol 500 metre uzunluğunda. Yolun sonunda sadece üç tane ev var. İçinde 24 saat oturulan evler bile değil. Vatandaşın yılın belirli günlerin de kullandıkları evlerden”

“GÖNÜL İSTER Kİ YAPALIM”
Buraya en az 750 ton asfalt altı malzeme, 500 ton da asfalt gerekiyor. Günümüz fiyatlarından malzeme, asfalt, işçilik derken 2 Milyon TL’ye yakın bir rakam ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum göz önüne alınarak, yılın belirli günlerinde kullanılacak olan bu yola, böyle bir para harcama yapar mıydınız? Gönül ister ki köylerimizde ki her evin önüne kadar asfalt yol yapalım. Ama şuan ki ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar buna müsaade etmiyor”