Şehir hayatındaki kalite düşüklüğünden şikayetçi olan Dilovası halkı, Dilovası Belediyesi ilgili olarak en büyük rahatsızlık yolsuzluk ve rant iddiaları olduğunu düşünüyor. Muhalefet partililerin sıksık gündeme getirdiği iddialarından dolayı Dilovası'nda ciddi bir rahatsızlık var.

Üst düzey yöneticilere ulaşamamaktan da şikayet eden vatandaşlar, ''Derdimizi anlatamıyoruz, sıkıntıları ve sorunlarımızın çözüme kavuşturamıyoruz. Hizmet isteyince para yok diyorlar'' 

'DENETİMLE İLGİLİ ŞİKAYETLER VAR'

Vatandaşların birçoğu Dilovası Belediyesi hizmetlerinin ve harcamalarının da tam olarak denetlenmediği düşünüyor. ''Dilovası'nda patates, soğan ve kırtasiye destekleri yapılıyor ama bir türlü bu ürünler nereden, nasıl temin edildiği konusunda bilgimiz yok. Meclis üyelerine sorduğumuzda onlarında haberdar olmadığını öğreniyoruz. Yani Dilovası'nda denetim sorunu var'' 

'HİZMETLER SIRADANLAŞTI'

Dilovası'nda yeni ve heyecan veren projelerin olmaması da eleştiri konusu oluyor. Vatandaşlar ''En ufak çocuk parkını bile Dilovası için büyük hizmet olarak görülüyor. Sanayinin başkenti diyoruz Dilovası'na, ama bir çocuk parkına hasretiz. Yürüyüş yolu yapılıyor sanırsın devasal bir proje gibi basında boy boy yer alıyor. Bizi az hizmetle çok alkışlayan bir topluluk haline getirdiler. Bu nedenle yöneticiler de hizmetten çok reklam peşinde koşuyorlar.

AK PARTİLİLER ŞAYİR'DEN ŞİKAYETÇİ!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Partili seçmenleri bırakın AK Parti Dilovası yöneticilerinin telefonunu bile bakmadığı konuşuluyor. Ama başkanımız muhalefet partisine çalışan kişiler ile haşır neşir. Bizim anladığımız AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştirdi. AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmemesi ihtimaline karşı muhalefete yakın izlenimler veriyor diye düşünüyoruz'' dediler..