Dilovasında geçen ve terminale kadar giden Hat 300ün güzergâhı Umuttepe Hastanesine kadar uzatıldı. Pandemiden dolayı sefer sayıları azaltılan Hat 308 Tavşancıl-Gebze arasında çalışan hat aktif hale geldi.

22:00'DA SON SEFER YAPILACAK

Tavşancıldan kalkıp Darıcaya ulaşan ve Darıcadan tekrar Dilovası ve Tavşancıla giden Hat 315in sefer sayıları artırılırken Darıcadan son kakış sefer saati 18:15ten 22:00ye uzatıldı. Tavşancıldan Darıcaya gidecek olan otobüslerin son sefer sayıları ise 18:15'ten 20:15'e uzatıldı.

KÖYLERDE SEFER SAYILARI ARTTI

Dilovası TOKİden saat 7:00de hareket eden otobüs seferi gelen talep üzerine en erken 645te hareket edip Demirciler-Köseler-Dilovası üzerinden Gebzeye ulaşımı sağlayacak ve sefer sayıları da artırılacak.

YARIM SAATTE BİR

Saatte bir gerçekleşen otobüs seferlerine de ek hattın koyulması ile TOKİ ve Köylerden her yarım saatte bir aracın hareket edileceği belirtildi.

DİLOVASINDAN MARMARAY'A YENİ HAT

Ayrıca Dilovasından Gebze Marmaray bağlantılı otobüs seferlerinin sağlanması konusunda çalışmalar sürerken kısa sürede Dilovasından Gebze Marmaraya direk ulaşım sağlanacak.