Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Dilovası'nda İz Bırakan Eserler" programında 4,5 yılını dün gerçekleşen toplantıda anlattı. Şayir, toplantıda görev süresi boyunca hayata geçirdiği projeleri aktarırken, Dilovası’na iz bırakan eserler kazandırdıklarını belirtmesi sonrası İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı Emin Yılmaz'dan şok etkisi yapan bir iddiada bulundu.

Dilovası Beledisinin SGK tarafından tüm mallarına haciz konulduğunu ileri süren İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı Emin Yılmaz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in 4.5 yılda Dilovası'nda neler yapıldığını değerlendirdi.

Yılmaz '' Kıymetli Dilovalılar, 4.5 yılda Dilovası'nda neler yapıldığını bizlerde gözden geçirelim.  Diliskelesi mah Şehit İlimdar Atasoy parkı Polisana verildi. Diliskelesi mah 41 dönümlük arsa Çolakoğluna satıldı.  Dilovası Belediyesine dışardan alımlar yapıldı. Bu kişiler memur yapılarak başka illere gitti. Demirciler , Köseler ,Çerkeşli ve Tepecik köylerinde imar uygulamasında verdiği söz %30 iken uyguladığı %45 ile köy halkını mağdur etti. Bunlar gibi bir sürü yapılan yanlışlar var. Dilovası Belediyesinin SGK tarafından tüm mallarına haciz konulduğu , borca karşılık Belde limanının içindeki 15 dönümlük arsanın verilme ihtimalinin olduğu söyleniyor. Bu konuyu daha sonra ele alacağım . Saygılarımla'' ifadelerinde bulundu..