Darıca Farabi Hastanesinde sistem arızası sorunu çözüldü. Geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen bir arıza nedeniyle hasta kabulü yapamayan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sorun giderildi. Hastanede 28 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerinde sistem yedeklemesi başlatılmış ancak ertesi gün sistemde çıkan bir problem nedeniyle acil servis ve Pandemi polikliniğine bugüne kadar hasta kabulü yapılamıyordu.

SİSTEM YEDEKLEMESİ

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamaya göre sistem yedeklemesi sırasında meydana gelen arıza onarıldı. Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “29-30-31 Ağustos tarihleri arasından hastanemiz otomasyon servisinde planlı olarak yapılan bakım esnasında yaşanan teknik bir sorundan dolayı sağlık hizmetlerinde zaman zaman aksamalar meydana gelmiştir.

ÖZÜR DİLERİZ

Sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için müdahale edilip gerekli çalışmalar başlatılmış ve çözüme kavuşturulmuştur. Oluşan sıkıntıdan dolayı halkımızdan özür diler, sağlıklı günler dileriz” ifadeleri kullanıldı.