CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu skandal ifadelerine tepki gösterdi..

Gazetemiz 41havadis.com'a açıklamada bulunan Cuma Karavar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ya ispat, yada istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Karavar '' Ekonomik koşullar ve dolayısıyla hergeçen gün daha da gerileyen yaşam kalitesi gençlerimizi bunalıma sokuyor. Dünyanın her tarafından haberdar olan genç kardeşlerimiz, daha iyi bir yaşam için ülkemizde yayınlanan her yeni zam haberleriyle ekonomik sıkıntılardan kaçmak için yurtdışına gidiyorlar.

YA İSPAT, YA İSTİFA!

Geçtiğimiz günlerde de Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu bizlerin ağzımıza almaktan utandığımız o skandal ifadelerine karşılık şiddetle kınıyorum. Bir Belediye Başkanına, bir insanoğluna yakışmayan bu hareketlerin bir bedeli olmak zorundadır. İnsanlarıyla güzel ilçemiz Dilovası'na sürülen bu mesnetsiz kara lekeyi ya ispat eder yada istifa eder.

KARA LEKEYİ TEMİZLEMEK AK PARTİ'YE DÜŞER

Bu iğrenç kara lekeyide temizlemek AK Parti'ye düşer. Bunun için gerekenide Hamza Şayir'in partisi olan AK Parti'nin vereceğini umuyorum. Türkiye'ye örnek olacak bir karar bekliyoruz. Dilovası'nda gerekli görüşmeleri yaptım. Halkımızın talepleri doğrultusunda bu yaşanan çirkin olayın takipçisi olamayda devam edeceğim'' dedi.

 

 

Dilovası Halkı Belediyenin Önünde İstifa Sesleri!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu skandal ifadelerine tepkiler devam ediyor.

 

 

Hamza Şayir'e Öneride Bulundu!

Dilovası sakinlerinden Mustafa Urak isimli vatandaş sosyal medya hesabında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e seslendi.