CHP Çayırova eski ilçe başkanı Selahattin Kaya görev yaptığı dönemde en sert eleştirileri ve en sert muhalefeti Çayırova Belediyesi eski başkanı Şevki Demirci’ye yapıyordu.

CHP’li Kaya yaptığı muhalefetle Şevki Demirci’ye adeta soluk dahi aldırmıyordu.

Yaptığı basın toplantılarında hem Şevki Demirci ve hem de Demirci’nin başkan yardımcılarından tutun da Demirci’nin birim müdürlerine kadar eleştireler ve belgelerle konuşan Selahattin Kaya’nın bu muhalefeti hem partililerin hem de Çayırova kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyordu.

Selahattin Kaya’nın 31 Mart 2019 yılındaki yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etmesinden sonra Çetin Hartamacı ilçe başkanı olarak atandı. CHP’li Çetin Hartamacı da hem seçim sürecinde hem de seçimden sonra üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi.

Çetin Hartamacı son olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı adayı olmadı. CHP’nin Çayırova’daki son olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Cihan Soyluçiçek de CHP’de gençlik kollarından beri siyaset yapan biri.

Çayırova’da uzun zamandır esnaflık yapan CHP’li Cihan Soyluçiçek önceki ilçe kongresinde de Selahattin Kaya ile ilçe başkanlığı içi yarışmış ancak seçilememişti.

Son ilçe kongresinde yeniden ilçe başkan adayı olan Cihan Soyluçiçek kongreyi kazanarak ilçe başkanı seçildi.

İlçe başkanı olarak seçilmesinden bugüne kadar basın mensuplarıyla bir araya gelmeyen CHP’li Cihan Soyluçiçek son olarak yaptığı basın açıklamasında Çayırova Belediyesi tarafından 31 Mart 2019 tarihine kadar başlatılan ve yarım kalıp hizmete geçmeyen yatırımların neden tamamlanmadığını sordu.

CHP’li Cihan Soyluçiçek, Çayırova Belediyesi eski başkanı Şevki Demirci döneminde başlatılan Yenimahalle Kent Park Projesi, Şekerpınar Mahallesi’nde Uçak kafe Restaurant, Şekerpınar Sosyal Tesisi, Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi altındaki 6-7 dükkan, Çayırova Kent Meydanı, Çayırova Devlet Hastanesi Projesi’nin akıbetini merak ettiklerini ifade etti.