7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyon üyesi Beyhan Korkmaz, CHP Dilovasi İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Korkmaz, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, güçlü ve başarılı bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu'ndan Dilovası'nın sosyal dokusu ve ekonomisi ile ilgili bilgiler aldık'' ifadelerinde bulundu.

BEYHAN KORKMAZ KİMDİR?

1977 yılında İzmit’te doğan Beyhan Korkmaz, ilk ve orta öğrenimini İzmit’te tamamladı. Lisenin ardından kazandığı Konya Selçuk Üniversitesi’nde Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim gördü. Üniversiteden mezun olduktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi’nde İngilizce eğitimi aldı ve uzun yıllar Köseköy’de İngilizce öğretmenliği yaptı. Geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan Korkmaz, listede yer almadı. Korkmaz, 2014 yerel seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanlığına, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde de CHP’den milletvekilliğine aday adayı olmuştu. Kocaeli Veli-Der Şube Başkan Yardımcısı olan Beyhan Korkmaz, CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyon üyesi.